ΣΧΟΛΗ ΧΑΤΖΗΒΕΗ: Συνάντηση με την τρομερή αρχιβοηθό του Έγκμοντ Κλαβιέ, Κατερίνα Κρις!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ

Έχετε ακούσει για την ύπαρξη της Κατωαποτημύτησου, ενός ολόκληρου μαγικού κόσμου που βρίσκεται μέσα σε κάθε χαρτί; Όχι ακόμα; Τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήσετε και να διαβάσετε την εκπληκτική σειρά βιβλίων για τα Χμ της Κατερίνας Κρις!cover

Αν όμως είστε πολύ ανυπόμονοι…μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες από τους μαθητές της Β’ τάξης, που κατάφεραν να συναντήσουν τα μικροσκοπικά αυτά πλάσματα χάρη στα μυστικά που τους αποκαλύφθηκαν στα βιβλία που διάβασαν. Ξέρουν να σας πουν πώς μυρίζει το μεθυστικό άρωμα «Ω ντε Χμ», να σας περιγράψουν με λεπτομέρειες τη Χμανατομία και τα διαφορετικά είδη των Χμ (έκαναν άλλωστε λεπτομερή πορτρέτα των Χμ), να σας δείξουν πώς να κάνετε «Χμ», να σας αποκαλύψουν πώς να ξύνετε και πώς να ζωγραφίζετε το μολύβι σας για να προσελκύετε περισσότερα Χμ και τέλος, να σας εξηγήσουν πώς να φτιάξετε ένα συναρπαστικό χμεπιτραπέζιο.

Μάλιστα μπορούν να σας μιλήσουν και για την ακούραστη κι εκπληκτική Αρχιβοηθό του Έγκμοντ Κλαβιέ, Κατερίνα Κρις, διότι αφού διάβασαν σχεδόν τα πάντα για τα Χμ κι ήθελαν να μάθουν κι άλλα, σκέφτηκαν να την καλέσουν στην τάξη τους. Αυτή ήρθε και τους ζήτησε να κάνουν τις πιο ωραίες μουντζούρες που υπάρχουν, σαν αυτές που έκανε ο Έγκμοντ Κλαβιέ, όταν ήταν μικρός. Κι αν νομίζετε ότι μια μουντζούρα είναι απλώς μία μουντζούρα, είστε γελασμένοι… Μία μουντζούρα αποκαλύφθηκε ότι μπορεί να είναι μία τούρτα, ένας ωκεανός, αχτένιστα μαλλιά, μούσια κι άλλα πολλά.  Τέλος, η αρχιβοηθός αποχαιρέτησε τους μικρούς Χμερευνητές, αφού πρώτα έγραψε μοναδικές αφιερώσεις στα βιβλία όλων.

???????????????????????????????  ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Σίγουρα έχεις κάτι να πεις!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s